Технологијата на камерата фокусирана на научно сликање и предизвикувачка инспекција

Избор на производи

Со избирање на неколку клучни параметри, можеме да помогнеме да се идентификуваат препораките за скратување на вашето пребарување.

 • Сензор:
  • Сите
  • CMOS
  • FSI sCMOS
  • BSI sCMOS
  • BSI sCMOS TDI
 • Боја:
  • Сите
  • Моно
  • Боја
 • Дијагонала на низа:
  • Сите
  • >=20 мм
  • >=15 мм
  • >=10 мм
  • <10 мм
 • Големина на пиксели:
  • Сите
  • >=10μm
  • >=5μm
  • <5 μm
 • Резолуција:
  • Сите
  • >=10 MP
  • >=5 MP
  • <5 MP
 • Интерфејс за податоци:
  • Сите
  • CoaxPress
  • Линк за камера
  • HDMI
  • USB3.0
  • USB2.0
  • LAN
  • WiFi
Ресетирај
Прикажи ги резултатите
топПокажувач
кодПокажувач
јавете се
Онлајн услуги за клиенти
днотоПокажувач
floatCode

Контакт информации

cancle