CMOS
 • производ

  TrueChrome 4K Pro

  4K CMOS камера со HDMI и USB3.0 двојни перформанси.

  • Дијагонала FOV од 13,33 mm
  • 3840 × 2160 резолуција
  • 2,9μm x 2,9μm Големина на пиксели
  • 30 fps@HDMI, 20fps@USB 3.0
  • HDMI, USB3.0, USB2.0, LAN, SD
 • производ

  TrueChrome AF

  1080P HDMI CMOS камера со фотографирање, мерење и автоматски фокус.

  • Дијагонала FOV од 6,46 mm
  • Резолуција 1920 x 1080
  • 2,9μm x 2,9μm Големина на пиксели
  • 25fps@HDMI, 35fps@USB2.0
  • HDMI, USB 2.0, LAN, SD
 • производ

  TrueChrome Metrics

  1080P HDMI CMOS камера со снимање и мерење.

  • Дијагонала FOV од 6,46 mm
  • Резолуција 1920 x 1080
  • 2,9μm x 2,9μm Големина на пиксели
  • 25fps@HDMI, 30fps@USB2.0
  • HDMI, USB 2.0, SD
 • производ

  HD Lite

  1080P HDMI CMOS камера Само со фотографирање.

  • Дијагонала FOV од 7,13 mm
  • 2592 x 1944 Резолуција
  • 2,9μm x 2,9μm Големина на пиксели
  • 25fps@HDMI, 15fps@USB2.0
  • USB2.0, HDMI, SD
 • производ

  FL 20BW

  CMOS фотоапарат со моно ладење за флуоресцентни слики со мало зголемување.

  • Дијагонала FOV од 15,86 mm
  • 5472 x 3648 резолуција
  • 2,4μm x 2,4μm Големина на пиксели
  • 16 fps@20MP
  • USB3.0
 • производ

  FL 20

  CMOS фотоапарат со ладење во боја за флуоресценција со ниско зголемување.

  • Дијагонала FOV од 15,86 mm
  • 5472 x 3648 резолуција
  • 2,4μm x 2,4μm Големина на пиксели
  • 14 fps@20MP
  • USB3.0
 • производ

  MIchrome 5 Pro

  CMOS камера со глобална бленда од 5 MP со шиење во живо и EDF во живо.

  • Дијагонала FOV од 11,1 mm
  • 2592 x 1944 Резолуција
  • 3,45μm x 3,45μm Големина на пиксели
  • 36 fps@5MP
  • USB3.0
 • производ

  MIchrome 20

  20MP USB3.0 CMOS камера со живо шиење и живо EDF.

  • Дијагонала FOV од 15,86 mm
  • 5472 x 3648 резолуција
  • 2,4μm x 2,4μm Големина на пиксели
  • 15 fps@20MP
  • USB3.0
 • производ

  MIchrome 16

  16MP USB3.0 CMOS камера со живо шиење и Live EDF.

  • Дијагонала FOV од 7,77 mm
  • 4608 x 3456 резолуција
  • 1,34μm x 1,34μm Големина на пиксели
  • 12 fps@16MP
  • USB3.0
 • производ

  MIchrome 6

  6MP USB3.0 CMOS камера со живо шиење и живо EDF.

  • Дијагонала FOV од 8,92 mm
  • 3072 x 2048 резолуција
  • 2,4μmx2,4μm Големина на пиксели
  • 41 fps@6MP
  • USB3.0
 • производ

  GT 12

  12MP USB2.0 CMOS камера со значително подобрена стапка на слики.

  • Дијагонала FOV од 7,77 mm
  • 4000 x 3000 резолуција
  • 1,34μm x 1,34μm Големина на пиксели
  • 15 fps @ 12 MP
  • USB2.0
 • производ

  GT 5.0

  5MP USB2.0 CMOS камера со значително подобрена стапка на слики.

  • Дијагонала FOV од 6,52 mm
  • 2560 x 1920 резолуција
  • 2,0μm x 2,0μm Големина на пиксели
  • 29fps@5MP
  • USB2.0
 • производ

  GT 2.0

  2MP USB2.0 CMOS камера со значително подобрена стапка на слики.

  • Дијагонала FOV од 6,23 mm
  • Резолуција 1920 x 1080
  • 2,8μm x 2,8μm Големина на пиксели
  • 30 fps@2MP
  • USB2.0
топПокажувач
кодПокажувач
јавете се
Онлајн услуги за клиенти
днотоПокажувач
floatCode

Контакт информации

cancle