Мозаик 1.6

Софтвер за камера Tucsen sCMOS за контрола на слики

 • Снимајте/Уреди/Зачувајте
 • Едноставен интерфејс
 • Повеќеканално спојување
 • Видео стриминг
 • Windows
 • производи_банерот
 • производи_банерот
 • производи_банерот
 • производи_банерот

Преглед

На полето на висококвалитетната истражувачка микроскопија, стремежот кон постојано зголемување на перформансите на камерата е бесконечна.Со цел да се искористат предностите на камерата во изведбата, апликативниот софтвер игра многу важна улога.Tucsen ги реши овие потреби за обработка на слики со својот пакет Мозаик 1.6.

 • Лесен интерфејс

  Новиот интерактивен интерфејс кој е лесен за корисникот, му овозможува на корисникот да го прилагоди интерфејсот на апликацијата според нивните специфични апликации, вклучувајќи сликање, мерење, зачувување и други функционални модули.

  Лесен интерфејс
 • Повеќеканално сликање/Спојување

  Сликата може да се прегледа во реално време за да се набљудува ефектот на промените.Можните прилагодувања вклучуваат: температура на бојата, гама, осветленост, контраст, заситеност и острина.

  Повеќеканално сликање/Спојување
 • Видео стриминг

  Корисниците можат да го приспособат ROI и со видео со голема брзина RAW без загуби, што може да се користи за истражување на движење на ќелиите во живо и снимање со голема брзина.Репродукцијата со приспособена брзина на слики овозможува откривање на претходно невидени настани од движење.

  Видео стриминг

Преземи >

 • Софтвер-Мозаик V1.6.9

  Софтвер-Мозаик V1.6.9

  преземете жуанфа
 • Брзо стартување на камерата Dhyana

  Брзо стартување на камерата Dhyana

  преземете жуанфа
 • Мозаик 1.6 Вовед во софтверот

  Мозаик 1.6 Вовед во софтверот

  преземете жуанфа
 • Driver-TUCam Camera Driver V1.5.0.1

  Driver-TUCam Camera Driver V1.5.0.1

  преземете жуанфа

Сподели врска

топПокажувач
кодПокажувач
јавете се
Онлајн услуги за клиенти
днотоПокажувач
floatCode

Контакт информации

cancle