Teknologjia e kamerës e fokusuar në imazhet shkencore dhe inspektimin sfidues

Përzgjedhësi i produkteve

Duke zgjedhur disa parametra kyç, ne mund të ndihmojmë në identifikimin e rekomandimeve për të shkurtuar kërkimin tuaj.

 • Sensori:
  • Të gjitha
  • CMOS
  • FSI sCMOS
  • BSI sCMOS
  • BSI sCMOS TDI
 • Ngjyrë:
  • Të gjitha
  • Mono
  • Ngjyrë
 • Diagonalja e vargut:
  • Të gjitha
  • >=20 mm
  • >=15 mm
  • >=10 mm
  • <10 mm
 • Madhësia e pikselit:
  • Të gjitha
  • >=10μm
  • >=5μm
  • <5μm
 • Rezolucioni:
  • Të gjitha
  • >=10 MP
  • >=5 MP
  • <5 MP
 • Ndërfaqja e të dhënave:
  • Të gjitha
  • CoaxPress
  • CameraLink
  • HDMI
  • USB3.0
  • USB2.0
  • LAN
  • WiFi
Rivendos
Shiko Rezultatet
topPointer
kodPointer
telefononi
Shërbimi i klientit në internet
fundPointer
floatCode

informacion kontakti

qiri