CMOS
 • produkt

  TrueChrome 4K Pro

  Kamera 4K CMOS me performancë të dyfishtë HDMI dhe USB3.0.

  • FOV diagonale 13,33 mm
  • Rezolucioni 3840 × 2160
  • Madhësia e pikselit 2,9μm x 2,9μm
  • 30fps@HDMI, 20fps@USB 3.0
  • HDMI, USB3.0, USB2.0, LAN, SD
 • produkt

  TrueChrome AF

  Kamera HDMI CMOS 1080P me kapje, matje dhe fokusim automatik.

  • FOV diagonale 6,46 mm
  • Rezolucioni 1920 x 1080
  • Madhësia e pikselit 2,9μm x 2,9μm
  • 25fps@HDMI, 35fps@USB2.0
  • HDMI, USB 2.0, LAN, SD
 • produkt

  Metrics TrueChrome

  Kamera HDMI CMOS 1080P me kapje dhe matje.

  • FOV diagonale 6,46 mm
  • Rezolucioni 1920 x 1080
  • Madhësia e pikselit 2,9μm x 2,9μm
  • 25fps@HDMI, 30fps@USB2.0
  • HDMI, USB 2.0, SD
 • produkt

  HD Lite

  Kamera HDMI CMOS 1080P vetëm me kapje.

  • FOV diagonale 7,13 mm
  • Rezolucioni 2592 x 1944
  • Madhësia e pikselit 2,9μm x 2,9μm
  • 25fps@HDMI, 15fps@USB2.0
  • USB2.0, HDMI, SD
 • produkt

  FL 20BW

  Kamera CMOS me ftohje mono për imazhe me fluoreshencë me zmadhim të ulët.

  • FOV diagonale 15,86 mm
  • Rezolucioni 5472 x 3648
  • Madhësia e pikselit 2,4μm x 2,4μm
  • 16 fps @ 20 MP
  • USB3.0
 • produkt

  FL 20

  Kamera CMOS me ftohje me ngjyra për imazhe me fluoreshencë me zmadhim të ulët.

  • FOV diagonale 15,86 mm
  • Rezolucioni 5472 x 3648
  • Madhësia e pikselit 2,4μm x 2,4μm
  • 14 fps @ 20 MP
  • USB3.0
 • produkt

  MIchrome 5 Pro

  Kamera CMOS Global Shutter 5MP me qepje të drejtpërdrejtë dhe EDF të drejtpërdrejtë.

  • FOV diagonale 11,1 mm
  • Rezolucioni 2592 x 1944
  • 3,45μm x 3,45μm Madhësia e pikselit
  • 36fps@5MP
  • USB3.0
 • produkt

  MIchrome 20

  Kamera 20MP USB3.0 CMOS me qepje të drejtpërdrejtë dhe EDF të drejtpërdrejtë.

  • FOV diagonale 15,86 mm
  • Rezolucioni 5472 x 3648
  • Madhësia e pikselit 2,4μm x 2,4μm
  • 15 fps @ 20 MP
  • USB3.0
 • produkt

  MIchrome 16

  Kamera 16MP USB3.0 CMOS me qepje të drejtpërdrejtë dhe EDF të drejtpërdrejtë.

  • FOV diagonale 7,77 mm
  • Rezolucioni 4608 x 3456
  • 1,34μm x 1,34μm Madhësia e pikselit
  • 12 fps @ 16 MP
  • USB3.0
 • produkt

  MIchrome 6

  Kamera 6MP USB3.0 CMOS me qepje të drejtpërdrejtë dhe EDF të drejtpërdrejtë.

  • FOV diagonale 8,92 mm
  • Rezolucioni 3072 x 2048
  • 2,4μmx2,4μm Madhësia e pikselit
  • 41fps@6MP
  • USB3.0
 • produkt

  GT 12

  Kamera 12MP USB2.0 CMOS me shpejtësi të kuadrit të përmirësuar shumë.

  • FOV diagonale 7,77 mm
  • Rezolucioni 4000 x 3000
  • 1,34μm x 1,34μm Madhësia e pikselit
  • 15 fps @ 12 MP
  • USB2.0
 • produkt

  GT 5.0

  Kamera 5MP USB2.0 CMOS me shpejtësi kuadri e përmirësuar shumë.

  • FOV diagonale 6,52 mm
  • Rezolucioni 2560 x 1920
  • Madhësia e pikselit 2,0μm x 2,0μm
  • 29fps@5MP
  • USB2.0
 • produkt

  GT 2.0

  Kamera 2MP USB2.0 CMOS me shpejtësi kuadri e përmirësuar shumë.

  • FOV diagonale 6,23 mm
  • Rezolucioni 1920 x 1080
  • Madhësia e pikselit 2,8μm x 2,8μm
  • 30 fps @ 2 MP
  • USB2.0
topPointer
kodPointer
telefononi
Shërbimi i klientit në internet
fundPointer
floatCode

informacion kontakti

qiri