Dhyana 95V2

Kamera BSI sCMOS që jep ndjeshmërinë më të lartë për aplikime me dritë të ulët.

 • 95%@560nm Peak QE
 • Madhësia e pikselit 11μm x 11μm
 • Rezolucioni 2048 x 2048
 • STD 48fps@12bit
 • CameraLink & USB3.0
 • banner_produkteve
 • banner_produkteve
 • banner_produkteve
 • banner_produkteve

Vështrim i përgjithshëm

Dhyana 95V2 është projektuar për të ofruar ndjeshmërinë përfundimtare duke arritur rezultate të ngjashme me kamerat EMCCD, duke tejkaluar modelet e saj bashkëkohore për specifikat dhe çmimin.Pas Dhyana 95, kamera e parë sCMOS me ndriçim prapa, modeli i ri ofron më shumë funksionalitet dhe përmirësime në cilësinë e sfondit për shkak të teknologjisë sonë ekskluzive të kalibrimit.

 • 95% QE Ndjeshmëri e lartë

  Ngrihuni mbi sinjalet e zbehta dhe imazhet e zhurmshme.Me ndjeshmërinë më të lartë, ju mund të kapni sinjalet më të dobëta kur ju nevojitet.Piksele të mëdha 11 μm kapin pothuajse 3 herë dritën e pikselave standarde 6,5 μm, e cila kombinohet me efikasitetin kuantik pothuajse perfekt për të maksimizuar zbulimin e fotonit.Më pas, pajisjet elektronike me zhurmë të ulët japin raport të lartë sinjal ndaj zhurmës edhe kur sinjalet janë të ulëta.

  95% QE Ndjeshmëri e lartë
 • Cilësia e Sfondit

  Teknologjia ekskluzive e kalibrimit Tucsen redukton modelet e dukshme në paragjykim ose kur imazhoni nivele shumë të ulëta sinjali.Ky kalibrim i mirë dëshmohet nga vlerat tona të publikuara DSNU (Dark Signal Non-Uniformity) dhe PRNU (Photon Response Non Uniformity).Shihni vetë në imazhet tona të sfondit të pastër paragjykim.

  Cilësia e Sfondit
 • Fusha e shikimit

  Diagonalja masive e sensorit 32 mm ofron efikasitet fantastik të imazhit - kapni më shumë se kurrë më parë në një fotografi të vetme.Numri i lartë i pikselëve dhe madhësia e madhe e sensorit përmirësojnë qarkullimin e të dhënave tuaja, saktësinë e njohjes dhe ofron kontekst shtesë për subjektet tuaja të imazhit.Për imazhe të bazuara në mikroskop, kapni gjithçka që sistemi juaj optik mund të japë dhe shikoni të gjithë kampionin tuaj me një fotografi.

  Fusha e shikimit

Specifikimi >

 • Modeli: Dhyana 95V2
 • Lloji i sensorit: BSI sCMOS
 • Modeli i sensorit: Gpixel GSENSE400BSI
 • Ngjyra/mono: Mono
 • Diagonalja e vargut: 31.9 mm
 • Rezolucioni: 4 MP, 2048 (H) x 2048 (V)
 • Madhësia e pikselit: 11μm x 11μm
 • Zona efektive: 22,5 mm x 22,5 mm
 • Piku i QE: 95% @ 560 nm
 • Shpejtësia e kuadrove: 24fps@16bit HDR, 48fps@12bit STD
 • Kapaciteti i plotë i pusit: Tipike: 80ke-@HDR;100ke-@STD
 • Gama dinamike: 90dB
 • Lloji i grilave: Rrotullues
 • Zhurma e leximit: 1.6e-(Mesatarja)/1.7e-(RMS)
 • Koha e ekspozimit: 21μs~10s
 • DSNU: 0.2e-
 • PRNU: 0.3%
 • Metoda e ftohjes: Ajri & Lëngu
 • Temperatura e ftohjes: 45℃ nën ambient
 • Rryma e errët: Ajri: 0.5e-/piksel/s; Lëngu:0.25e-/pixel/s
 • Ndërfaqja optike: C-montazh & F-montim
 • Ndërfaqja e të dhënave: USB3.0 dhe CameraLink
 • Thellësia e bitit të të dhënave: 16 bit
 • Lidhja: 2x2, 4x4
 • ROI: 2048x1024, 2048x512, 1608x1608, 1200x1200, 1024x1024, 512x512, 256x256
 • Saktësia e vulës kohore: 1μs
 • Modaliteti i aktivizimit: Hardware & Software
 • Sinjalet e ndezjes së daljes: Ekspozimi, Global, Leximi, Niveli i lartë, Niveli i ulët
 • Ndërfaqja e aktivizimit: SMA
 • Furnizimi me energji elektrike: 12V/8A
 • Konsumi i energjisë: 60 W
 • Dimensionet: Montimi C: 100 mm x 118 mm x 127 mm; montimi F: 100 mm x 118 mm x 157 mm
 • Pesha: 1613 g
 • Softueri: Mozaik / LabVIEW / Matlab / Micromanager / MetaMorph
 • SDK: C / C ++
 • Sistemi operativ: Windows/Linux
 • Mjedisi operativ: Temperatura 0~40°C / Lagështia 10~85%
+ Shiko të gjitha

Aplikacionet >

Shkarko >

 • Broshura Dhyana 95V2

  Broshura Dhyana 95V2

  Shkarko zhuanfa
 • Dhyana 95V2 Dimensioni

  Dhyana 95V2 Dimensioni

  Shkarko zhuanfa
 • Udhëzime për aktivizimin e jashtëm të Dhyana

  Udhëzime për aktivizimin e jashtëm të Dhyana

  Shkarko zhuanfa
 • Software-Mozaik V1.6.9

  Software-Mozaik V1.6.9

  Shkarko zhuanfa
 • Plugin-Labview (me udhëzuesin e përdoruesit)

  Plugin-Labview (me udhëzuesin e përdoruesit)

  Shkarko zhuanfa
 • Plugin-Matlab (me udhëzues përdoruesi)

  Plugin-Matlab (me udhëzues përdoruesi)

  Shkarko zhuanfa
 • Plugin-MetaXpress (me udhëzues përdoruesi)

  Plugin-MetaXpress (me udhëzues përdoruesi)

  Shkarko zhuanfa
 • Plugin-Micromanager (me udhëzuesin e përdoruesit)

  Plugin-Micromanager (me udhëzuesin e përdoruesit)

  Shkarko zhuanfa
 • Driver-TUCam Camera Driver V1.5.0.1

  Driver-TUCam Camera Driver V1.5.0.1

  Shkarko zhuanfa

Ju gjithashtu mund të pëlqeni >

 • produkt

  Dhyana 6060BSI

  Kamera ultra e madhe BSI sCMOS me ndërfaqe CXP me shpejtësi të lartë.

  • 95%@580nm Peak QE
  • Madhësia e pikselit 10μm x 10μm
  • Rezolucioni 6144 x 6144
  • STD 26,4 fps @ 12-bit
  • CoaXPress 2.0
 • produkt

  Dhyana 4040BSI

  Kamera BSI sCMOS me format të madh me ndërfaqe me shpejtësi të lartë cameraLink.

  • 90%@550nm Peak QE
  • Madhësia e pikselit 9μm x 9μm
  • Rezolucioni 4096 x 4096
  • 16.5fps@CL, 9.7fps@USB3.0
  • CameraLink & USB3.0
 • produkt

  Dhyana 400BSI V2

  Kamera BSI sCMOS që jep ndjeshmëri dhe rezolucion të përsosur për objektiva të larta të mikroskopit NA.

  • 95%@600nm Peak QE
  • Madhësia e pikselit 6,5μm x 6,5μm
  • Rezolucioni 2048 x 2048
  • 74fps@CL, 40fps@USB3.0
  • CameraLink & USB3.0
 • produkt

  Dhyana 401D

  sCMOS kompakte 6,5μm i projektuar duke pasur parasysh integrimin e instrumenteve.

  • FOV diagonale 18,8 mm
  • Madhësia e pikselit 6,5μm x 6,5μm
  • Rezolucioni 2048x2048
  • 40fps@16bit, 45fps@8bit
  • Ndërfaqja e të dhënave USB3.0

Ndani lidhjen

topPointer
kodPointer
telefononi
Shërbimi i klientit në internet
fundPointer
floatCode

informacion kontakti

qiri