Mozaiku 1.6

Softuer i kamerës Tucsen sCMOS për kontrollin e imazhit

 • Kapni/Ndrysho/Ruaj
 • Ndërfaqe e thjeshtë
 • Bashkim shumëkanalësh
 • Transmetimi i videos
 • Dritaret
 • banner_produkteve
 • banner_produkteve
 • banner_produkteve
 • banner_produkteve

Vështrim i përgjithshëm

Në fushën e mikroskopisë kërkimore të nivelit të lartë, ndjekja e performancës gjithnjë në rritje të kamerës është e pafundme.Për të përfituar nga avantazhet e performancës së kamerës, softueri i aplikacionit luan një rol shumë të rëndësishëm.Tucsen ka adresuar këto nevoja për përpunimin e imazhit me paketën e tij Mosaic 1.6.

 • Ndërfaqe e lehtë

  Ndërfaqja e re interaktive miqësore për përdoruesit, i lejon përdoruesit të personalizojë ndërfaqen e aplikacionit sipas aplikacioneve të tyre specifike, duke përfshirë kapjen e imazhit, matjen, ruajtjen dhe module të tjera funksionale.

  Ndërfaqe e lehtë
 • Imazhe me shumë kanale/bashkim

  Imazhi mund të shikohet paraprakisht në kohë reale për të vëzhguar efektin e ndryshimeve.Rregullimet e mundshme përfshijnë: temperaturën e ngjyrës, gama, shkëlqimin, kontrastin, ngopjen dhe mprehtësinë.

  Imazhe me shumë kanale/bashkim
 • Transmetimi i videos

  Përdoruesit mund të personalizojnë ROI dhe me video me shpejtësi të lartë pa humbje RAW, e cila mund të përdoret për kërkime të lëvizjes së qelizave të drejtpërdrejta dhe shkrepje me shpejtësi të lartë.Riprodhimi i personalizuar i shpejtësisë së kuadrove lejon zbulimin e ngjarjeve të lëvizjes së paparë më parë.

  Transmetimi i videos

Shkarko >

 • Software-Mozaik V1.6.9

  Software-Mozaik V1.6.9

  Shkarko zhuanfa
 • Fillimi i shpejtë i kamerës Dhyana

  Fillimi i shpejtë i kamerës Dhyana

  Shkarko zhuanfa
 • Mozaiku 1.6 Paraqitja e softuerit

  Mozaiku 1.6 Paraqitja e softuerit

  Shkarko zhuanfa
 • Driver-TUCam Camera Driver V1.5.0.1

  Driver-TUCam Camera Driver V1.5.0.1

  Shkarko zhuanfa

Ndani lidhjen

topPointer
kodPointer
telefononi
Shërbimi i klientit në internet
fundPointer
floatCode

informacion kontakti

qiri