Lajme

Tucsen jo vetëm që shton produkte të reja për tregjet aktuale dhe të reja çdo vit, por gjithashtu merr pjesë rregullisht në ekspozita dhe konferenca kryesore për të ndarë tendencat e reja të teknologjisë.

topPointer
kodPointer
telefononi
Shërbimi i klientit në internet
fundPointer
floatCode

informacion kontakti

qiri