Taros Kami

Kami hoyong ngabantosan anjeun kéngingkeun inpormasi anu anjeun peryogikeun, kalebet pilihan, saran, sareng harga gancang.Pikeun mantuan kami mantuan anjeun, mangga ngalengkepan formulir ieu.Sakali kami gaduh inpormasi anjeun, kami bakal uih deui ka anjeun dina sababaraha jam ka hareup.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Tucsen Photonics Co.,Ltd

Telepon padagang: 400-075-8880
Telepon saatos penjualan: + 86-591-28055080-818

Tambah: 5# Wanwushe Smart Industrial Park, No.2 Yangqi Branch Rd, Gaishan Town, Cangshan Area, Fuzhou, Fujian, RRC
Kodeu Pasang: 350007

Telepon: +86-591-28055080
Fax: +86-591-28055080-826
Surélék:support@tucsen.com
Situs wéb Cina: www.tusen.net
Situs wéb Inggris: www.tucsen.com

topPointer
codePointer
nelepon
layanan palanggan online
handapPointer
floatCode

inpormasi kontak

cancle