Mosaik 1.6

Tucsen sCMOS Kaméra Software pikeun kontrol Imaging

  • Capture / Édit / Simpen
  • Interface basajan
  • Multichannel ngahiji
  • Video Streaming
  • Windows
  • produk_banner
  • produk_banner
  • produk_banner
  • produk_banner

Ihtisar

Dina widang mikroskopi panalungtikan anu luhur, usaha pikeun ningkatkeun kamampuan kaméra henteu aya tungtungna.Dina raraga capitalize dina kaunggulan kinerja kaméra, software aplikasi muterkeun hiji peran penting pisan.Tucsen parantos nyayogikeun kabutuhan pangolahan gambar ieu sareng pakét Mosaic 1.6 na.

  • Interface gampang

    UI interaktif ramah-pamaké anyar, ngamungkinkeun pamaké pikeun ngaropea antarbeungeut aplikasi nurutkeun aplikasi husus maranéhanana, kaasup gambar newak, pangukuran, simpen na modul fungsi séjén.

    Interface gampang
  • Multichannel Imaging / Ngagabung

    Gambar tiasa ditilik sacara real waktos pikeun niténan pangaruh parobahanana.Pangaturan anu mungkin kalebet: suhu warna, gamma, kacaangan, kontras, jenuh sareng seukeutna gambar.

    Multichannel Imaging / Ngagabung
  • Video Streaming

    Pamaké bisa ngaropéa ROI, sarta kalawan RAW lossless video-speed tinggi, nu bisa dipaké pikeun panalungtikan gerak sél hirup jeung shooting-speed tinggi.Puteran laju pigura khusus ngamungkinkeun pikeun mendakan kajadian gerak anu teu katingali sateuacana.

    Video Streaming

Ngundeur >

  • Software-Mosaic V1.6.9

    Software-Mosaic V1.6.9

    download zhuanfa
  • Dhyana Camera Gancang Mimitian

    Dhyana Camera Gancang Mimitian

    download zhuanfa
  • Mosaic 1.6 Software Perkenalan

    Mosaic 1.6 Software Perkenalan

    download zhuanfa
  • Supir-TUCam kaméra Supir V1.5.0.1

    Supir-TUCam kaméra Supir V1.5.0.1

    download zhuanfa

Bagikeun Tumbu

topPointer
codePointer
nelepon
layanan palanggan online
handapPointer
floatCode

inpormasi kontak

cancle